Dodato u korpu

Politika isporuke

Obezbjeđivanje zadovoljstva kupaca je uvijek bio naš najveći prioritet. Naš primarni cilj je da obezbijedimo da su isporuke prema kupcima isporučene bezbjedno i u naznačenom roku.

Naš tim pažljivo prati sve otpremljene pakete do njihove uspješne isporuke kupcima. Nadamo se da gradimo povjerenje i donosimo osmijehe na lica naših kupaca svakom isporukom.

Politike i procedure isporuke

Proizvod(i) se šalju od prodavca do našeg skladišta. Proizvod(i) se potom pažljivo ispituju u našem skladištu prije otpreme ka kupcima. Mi vršimo blagovremenu isporuku ovih pošiljki koristeći kurirske službe treće strane koje isporučuju porudžbine kupcima u naše ime.

Opcije isporuke:

Kada poručite proizvod, možete da odaberete opcije isporuke. Okvirni datum naveden u opisu proizvoda ima značajan uticaj na vrijeme tranzita pošiljke.

Troškovi isporuke:

Ukupni troškovi isporuke su obračunati na stranici za naplatu. Troškovi isporuke variraju u zavisnosti od težine i dimenzija proizvoda, kao i od odabrane opcije isporuke. Troškovi isporuke se mijenjaju svakim dodatnim artiklom koji se dodaje u vaša kolica Kupci mogu da uštede više na troškovima isporuke tako što će uvećati veličinu korpe umjesto pravljenja pojedinačnih narudžbi.

Važne stavke za razmatranje prilikom isporuke:

Postarajte se da se upoznati detaljno sa sljedećim pokazateljima:

 1. Ograničenja pakovanja:

  Prema normama i standardima međunarodne vazduhoplovne organizacije, proizvodi koji sadrže zapaljive tečnosti, komprimovane gasove, tečne gasove, oksidaciona sredstva i zapaljive čvrste materije podliježu ograničenjima pakovanja na osnovu njihove zapremine. Vaša narudžba će biti isporučena u više pakovanja ukoliko sadrži takav proizvod(e).

 2. Isporuka je zastala na carini:

  Što se tiče svake takve kupovine koju kupac obavi preko Ubuy veb stranice, primalac u zemlji odredišta u svim slučajevima biće „Uvoznik evidencije“ i mora da poštuje sve zakone i propise navedene zemlje odredišta za proizvod(i) kupljeno preko Ubuy veb stranice.

  Kurirska kompanija obično vodi računa o proceduri carinjenja. U slučaju da je pošiljka zadržana u procesu carinjenja zbog nedostatka ili odsustva odgovarajućih papira/dokumenata/deklaracije/državne dozvole ili sertifikata potrebnih od „Uvoznika dokumentacije”:

  • Ako "Uvozik dokumentacije" ne dostavi potrebne dokumente i papire carinskim vlastima i kao rezultat toga carina zaplijeni proizvod(e), Ubuy neće vratiti novac. Stoga, preporučujemo da napravite pripremu unaprijed i predate relevantnu dokumentaciju na zahtjev carine.
  • Ukoliko je pošiljka vraćena u naše skladište u slučaju nedostajuće dokumentacije, itd. od strane kupca, povraćaj novca će biti izdat tek nakon što se odbiju troškovi povratne isporuke od kupovne cijene proizvoda. Naknada za isporuku i carinjenje neće biti uključena u refundaciju.
 3. Povraćaj neisporučenih isporuka/odbijenih isporuka

  Kada carinski organi odobre pošiljku, dodijeljena kurirska kompanija će kontaktirati kupca i dogovoriti isporuku porudžbine:

  U slučaju da kupac ne odgovori, odbije da prihvati isporuku ili odbije da plati povezane naknade i poreze za isporuku. Isporuka će biti vraćena u zemlju porijekla.

  Kupac može da preda zahtjev za refundaciju u prethodno navedenim slučajevima. Ako pošiljka ispunjava uslove za povraćaj u skladu sa Ubuy politikom vraćanja, Ubuy će refundirati cijenu robe samo za pošiljku na koju se odnosi. Naknada za isporuku i carinjenje neće biti uključena u refundaciju. Troškovi povratne pošiljke će takođe biti odbijeni od ukupne cijene robe na koju se odnosi pošiljka.

  Ako pošiljka nije vraćena ili se proizvod(i) ne može vratiti, kupac nema pravo na povraćaj novca.

 4. Zabranjeni artikli i ograničeni uvozi u zemlji odredišta:

  Ubuy nastoji da radi u skladu sa zakonima i osigurava da proizvod(i) ispunjavaju regulatorne i bezbjednosne zahtjeve u odgovarajućim zemljama. Međutim, nisu svi proizvodi navedeni na Ubuy veb stranici možda dostupni za kupovinu u vašoj zemlji odredišta. Ubuy ne daje nikakva obećanja ili garancije u vezi sa dostupnošću bilo kog(kojih) proizvoda navedenih na veb stranici, kao dostupnih u zemlji odredišta kupca.

  Svi proizvodi kupljeni na Ubuy veb stranici u svakom trenutku podliježu svim izvoznim i svim trgovinskim i tarifnim propisima i nadležnostima bilo koje zemlje. Sa milionima proizvoda dostupnih na našoj veb stranici/aplikaciji, teško je filtrirati one koji ne mogu da se isporuče zbog carinskih propisa i procedura specifičnih za zemlju.

  Kupac koji kupi proizvod(e) preko Ubuy veb stranice i/ili primalac proizvoda u zemlji odredišta je/su isključivi odgovorni za to da se proizvodi mogu zakonito uvesti u zemlju odredišta, jer Ubuy i njegove filijale ne daju nikakve izjave, potvrdu ili obećanja bilo koje vrste u vezi sa legalnošću uvoza bilo kog proizvoda kupljenog na Ubuy veb stranici u zemlji ili svijetu. Ako su naručeni proizvodi ograničeni ili zabranjeni i nijesu odobreni od strane carinskih organa u zemlji odredišta, kupac nema pravo na povraćaj novca.

Razlozi kašnjenja:

Procijenjeni rok isporuke koji određuje Ubuy odražava najstandardniju isporuku. Međutim, neke isporuke mogu ponekad biti u dužem tranzitu zbog:

 • Bad weather Lošeg vremena
 • Flight delays Kašnjenja letova
 • National holidays or FestivalsDržavnih praznika ili proslava
 • Customs clearance procedures Procedura carinjenja
 • Natural CalamitiesPrirodnih nepogoda
 • Massive Breakout of Disease Masovnog štrajka ili bolesti.
 • Other unforeseen circumstances Ostalih nepredviđenih okolnosti

Praćenje isporuke:

Sve pošiljke mogu da se prate pomoću ID broja narudžbe na našoj stranici za praćenje. Opcija za praćenje narudžbe se nalazi na dnu naše veb stranice Korisnici aplikacije mogu da nađu opciju za praćenje narudžbe kada kliknu na ikonicu menija u gornjem lijevom odjeljku aplikacije. Korisnik može da klikne na "moje narudžbe" i na taj način lako prati isporuku.

Molimo kontaktirajte naš tim za podršku za više informacija.