Dodato u korpu

Politika povraćaja i refundacije

Da li ste primili pogrešan, oštećen, defektan proizvod(e), ili proizvod(e) sa nedostajućim dijelovima? Bez brige, naš operativni tim za podršku je tu da vam pomogne na najbolji mogući način. Naš cilj je da kupcima obezbijedimo izvanredne usluge.

Politike i procedure povraćaja

Kupac može vratiti pogrešan, oštećen, defektan, ili proizvod koji je nepotpun / kojem nedostaje dio. U slučaju oštećenog proizvoda, kupac treba da obavijesti dodijeljenu kurirsku kompaniju i Ubuy u roku od 3 dana od isporuke, a u slučaju drugih uslova, rok za povrat je otvoren 7 dana nakon isporuke. Naša politika ne propisuje bavljenje prigovorima kupaca nakon 7 dana od isporuke. Izvinjavamo se zbog izazvane neprijatnosti.

Kupac mora da ispuni sljedeće uslove da bi vratio proizvod:

 1. Kupac mora da nas kontaktira u roku od 7 dana od isporuke.
 2. Proizvod mora da bude u neiskorišćenom stanju i da se može ponovo prodati.
 3. Proizvod bi trebalo da bude u svom originalnom pakovanju, uključujući kutiju sa brendom proizvođača, netaknuti bar kod, korisničko uputstvo i garantni list.
 4. Kupac mora vratiti proizvod u kompletu sa svim pripadajućim dijelovima ili besplatnim poklonima koje sadrži.

Kupac mora da kontaktira naš tim za podršku kako bi prijavio/la problem u vezi sa oštećenim, defektnim, ili pogrešnim proizvodom.

Kupac mora da obezbijedi/pošalje sve neophodne fotografije i video zapise sa kratkim-detaljnim opisom koji će pomoći timu da istraži slučaj.

Kategorije proizvoda i uslovi koji nijesu opravdani za povraćaj:

 1. Određene kategorije kao što su donji veš, potkošulje, kupaći kostimi, kozmetički proizvodi, parfemi/dezodoransi i besplatna odjeća, namirnice i konditorski proizvodi, nakit, potrepštine za kućne ljubimce, knjige, muzika, filmovi, baterije itd., ne ispunjavaju uslove za povraćaj i refundaciju novca.
 2. Proizvodi bez oznaka ili pripadajućih dijelova.
 3. Digitalni proizvodi
 4. Proizvodi koji su neovlašteni ili im nedostaju serijski brojevi.
 5. Proizvod koji je korišćen ili ugrađen od strane kupca.
 6. Svaki proizvod koji nije u svom originalnom obliku ili pakovanju.
 7. Obnovljeni proizvodi ili polovni proizvodi ne podliježu povraćaju.
 8. Proizvodi koji nijesu oštećeni, defektni, ili različiti od onog što je originalno naručeno.

Politike i procedure povraćaja

U slučaju povraćaja, proces refundiranja će početi tek nakon što proizvod bude primljen, pregledan i ispitan u našem skladištu, kako bi se provjerilo da li ispunjava uslove za povraćaj. Odobrenje ili odbijanje refundacije zavisi od istrage koju sprovodi nadležni tim.

Kada započnemo povraćaj sredstava, biće potrebno približno 7-10 radnih dana da se iznos prikaže u originalnom načinu plaćanja. Međutim, ovo zavisi od banke i standarda poravnanja. U slučaju Ucredit-a, iznos će biti prikazan na vašem Ubuy računu u roku od 24-48 radnih sati. Molimo kontaktirajte naš tim za podršku za više informacija.

Politika povraćaja carina, dažbina, poreza i PDV-a u slučaju pogrešnog, oštećenog, neispravnog proizvoda ili proizvoda sa dijelovima koji nedostaju:

 1. Ako je Ubuy kupcu unaprijed naplatio carinu, dažbine, poreze ili PDV, iznos će biti vraćen na gejtveju za plaćanje.
 2. Ako Ubuy nije unaprijed naplatio carinu, dažbine, poreze ili PDV, iznos će biti refundiran samo kao Ucredit.

Imajte na umu da carine, porezi i PDV neće biti vraćeni osim kada se isporuči pogrešan, oštećen, neispravan ili nekompletan proizvod kojem nedostaje dio.

Artikli na popustu:

Proizvodi koji su dio bilo koje promocije/popusta ne mogu da se refundiraju osim ako imaju grešku.